Termékeink
TOP termékek
Neked ajánljuk
Hírlevél
Fogyasztó barát

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Japán taupe patchworkblokkok - 125 blokk és modellek

Raktárkészlet: 2 db
Japán taupe patchworkblokkok - 125 blokk és modellek
3 995 Ft
Egységár: 3 995 Ft/db
Kiadó Cser Kiadó
Sorozat Nem sorozattag
Nyelv magyar
Szerző Susan Briscoe
Fedél kartonált
Megjelenés éve 2016
Oldalszám 128
ISBN 9789632784304
Formátum 222 x 222 x 10 mm
 • A japán foltmunkák többsége azonnal felismerhető a kifinomult színösszeállításokról, a különleges nyomott mintákról, a finomszövésű pamutanyagokról, és a harmóniát sugárzó tónusokról. A barna és szürke árnyalatait felvonultató összeállítások megteremtették a japán stílust, ami "japán taupe" néven vált ismertté. A hagyományos blokkban feltűnnek modern szövött és nyomott mintás textilek is.
  Válasszunk a 125 patchwork- és rátétmintás blokk közül, valamennyi japán stílusú, szürkésbarna anyagokból készült, és geometrikus, íves vagy képszerű mintákat vonultat fel, de ősi japán családok címereinek mintái is megjelennek rajtuk.
  Variáljuk a különböző szövött és nyomott mintás textileket, és garantáltan egyedi alkotások születnek. A blokkok elkészítéséhez szükséges technikákat lépésről lépésre bemutatja a könyv.
  Ötleteket is találunk arra, hogyan kombináljuk a különféle blokkokat. Számos blokk-kombinációra mutat példát a könyv, valamint hat tárgy elkészítését részletesen is leírja: párna, asztali futó, falikép, takaró és két táska.
 • Raktárkészlet
  2 db
  Cikkszám
  CSER_33
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés