Termékeink
TOP termékek
Neked ajánljuk
Hírlevél
Fogyasztó barát

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Kétoldalas vasalható ragasztófátyol

Raktárkészlet: 29,5 m
Kétoldalas vasalható ragasztófátyol
 • Kétoldalas vasalható ragasztófátyol
2 790 Ft
Egységár: 2 790 Ft/m
Szélesség 
:
90 cm
Felhasználás 
:
foltvarrás, nadrágfelhajtás, applikálás, rátét, foltozás
Szín 
:
áttetsző

Bevasalható, kétoldalú ragasztófátyol papír hordozón.

 

Foltvarráshoz, applikációk, rátétek készítéséhez nélkülözhetetlen kellék. Vékony csíkokra vágva ruhadarabok aljának, ujjának felhajtására is használják. Megakadályozza az anyag nyúlását.

A megfelelő ragasztási technika alkalmazása után a gépi mosás során sem engedi el a ragasztó. Ettől függetlenül érdemes körbevarrni a rátétmintát a biztos rögzítés érdekében.

 • Használata:

  1. Szabjunk ki egy valamennyivel nagyobb darabot a rátét anyagából és a ragasztófátyolból, mint amekkora a kész minta lesz. (Később majd körbevágjuk őket pontosan.)
  2. Vasaljuk össze a ragasztót a rátétnek használt textil fonák oldalával - a ragasztófátyol papír hordozóján keresztül. Közepes hőmérséklettel, nagy nyomással, legalább 5 másodpercig tartsuk rajta a vasalót.
  3. Rajzoljuk rá az applikálni kívánt formát - tükrözve, mivel most a textil rátét hátoldalán dolgozunk - a ragasztófátyol papír hordozójára.
  4. Vágjuk körbe a formát.
  5. Húzzuk le a papírt a ragasztóról.
  6. Helyezzük a már ragasztóval ellátott rátétet arra az anyagra, amire applikálni szeretnénk, majd a rátét színoldalán keresztül vasaljuk megKözepes hőmérséklettel, nagy nyomással, legalább 15 másodpercig tartsuk rajta a vasalót.

   

 • Raktárkészlet
  29,5 m
  Cikkszám
  KOZ001
  Tömeg
  100 g/m
Webáruház készítés